Original

Att investera i en målning kanske inte är något man gör varje dag för det kan kännas mer krångligt än vad det egentligen är.

När jag själv köper originalkonst av andra konstnärer så köper jag väldigt mycket efter vad som tilltalar mitt hjärta, jag går på första känslan. Det har alltid visat sig vara en bra idé, Man kan självklart utgå från en plats på en vägg där man tänkt sig målningen, men allt som oftast kan man bli hindrad av mått, motiv eller färger. Att köpa konst lite på impuls och sedan hitta en plats, det funkar otroligt bra. Det man tycker om i livet hittar man en plats för.

Jag har slutat räkna de gånger jag suttit framför Antikrundan och sett de som köpt en tavla av en ung konstnär på 70-talet för några få tusenlappar, som nu visar sig vara värd över hundratusen kronor och ibland mer. Hur blir man den personen tänker jag? Hur vet man vilken konstnär man ska köpa av? Svaret är nog att vara sådan att man köper lite här och lite där, man sprider sina chanser. 

Jag hoppas att med min konst att kunna sprida känslor och tilltala dig, jag hoppas också en dag att jag ska kunna vara den där goda investeringen - det ska jag arbeta hårt för.

Never look back
1 500 kr
Overload
1 800 kr
Svarta klackar
1 600 kr
När det ljusnar
7 900 kr
Gröna skor
4 700 kr
Gray
5 900 kr
Viken
1 900 kr
Novalee
3 200 kr
By myself
5 900 kr
Hjorten
4 800 kr
Finding love
1 200 kr
Låga skor
1 100 kr
Dold orginal
900 kr
Lila original
900 kr