Necsssär Shades no. 4 (XL) extra hög

En necessär i extra hög modell för dig som vill få plats med extra mycket. Rymmer till exempel en hårspayflaska på höjden.

Ett vackert kuddfodral som går i toner av brunt och svart i mitt egendesignade tyg Shades no. 4 med inspiration av naturen. Motivet är ritat för hand. Trycket är digitalt och därför är   användningen av energi och vatten minimal vid produktionen.  Produktionen av tyget sker i Nordeuropa under socialt goda förhållande,  vilket  känns väldigt fint. Botten på utsidan är i svart twill.

Innertyget   i denna  necessär är av vad jag kallar för ”rescued  fabrics” alltså   kort och  gott räddade tyger. Helt nya men var påväg att aldrig bli   använda.  Spillbitar och längre stycken som blivit över när  min mormor   sålde  sin butik.

Det känns fint att kunna ta till vara  tygerna,   som  är av hög och fin kvalité och göra dem till något vackert  och    användbart. Tygerna har dessutom redan gjort sitt klimatavtryck på     jorden, tillverkats och transporterats, så det bästa är ju att hitta     användning för dem istället för att de ska kastas.

Handsydd på maskin
Bredd 25 cm
Höjd 25 cm

Finns endast i ett exemplar.

400 kr

Forrest (M)
250 kr
Necessär funky (M)
200 kr
Necessär näckros (M)
250 kr
Necessär cats double silver (L)
300 kr
Skatan minifriend - gul dragkedja (XS)
125 kr