Vattumannen

Poster tryckt i A3 format


Känner du igen dig i Vattumannens tecken, eller känner du en äkta Vattuman?

"Vattumannen är en komplicerad person att förstå sig på. De är ofta  självgoda, stolta och har starka åsikter i det mesta. Vattumannen är inte  känslig för vad andra tycker och tänker utan går gärna sin egen väg.  Det viktigaste för vattumannen är den egna friheten och oberoendet. Som  tur väl är har vattumannen också en väl utvecklad känsla för vad som är  rätt och fel. Denna komplexa personlighet gör vattumannen till den borne  revolutionären. En vattuman drar sig inte för att följa sitt eget huvud  och bekämpar gärna de orättvisor som kan tänkas dyka upp. Tyvärr kan  det ibland gå snett om stoltheten tillåts agera ersättare för  intelligensen. En vattuman kan lätt bli en vilsen rebell som slåss mot  allt och alla. Viktigt är att det finns en god sak att kämpa för annars  kan energin riktas på fel håll.

Samtidigt som vattumannen har en tendens att gå emot strömmen och inte  räds en kamp finns det en fredsälskande, tolerant sida också. Vattumannen  accepterar alla för vad eller vilka de är. I utbyte förväntar sig  vattumannen att bli accepterad tillbaka. Han uppskattar fördomsfrihet,  humanism och intellektualitet.  Det kan vara svårt att inleda en relation med en vattuman. De får inte  känna sig för bundna eller instängda. Samtidigt kan de vara otroligt  lojala och stöttande om de hittar rätt person att leva livet med.  Vattumannens partner måste vara redo att acceptera en del personliga  egenheter och olika yttringar som syftar till att visa oberoende. Även i  en relation håller vattumannen på sin integritet och självständighet.  Försök inte dominera vattumannen utan tillåt istället en del friheter  även om de kan vara påfrestande.

I grund och botten är vattumannen en idealist. Starka åsikter om olika  saker tillsammans med en allmänt vänlig och utåtriktad person är väldigt  tilltalande för omgivningen. Till nackdelarna hör en tendens till  tjurskallighet, rastlöshet och överdriven impulsivitet". stjärntecken.se

Den som föds i Vattumannens tecken är född mellan 20 januari - 18 februari.

249 kr

Gray
5 900 kr
Overload
1 000 kr
Mona
500 kr
Golden heart
2 300 kr
Roségold
2 800 kr