New england (XL)

Här är en necessär som verkligen står ut från mängden. Den har mönster som går i aprikosa toner och ett skimrande gyllene tyg på insidan. På framsidan finns det pioner, liljor och rosor som ger den en vacker och romantisk touch. Den smidiga dragkedjan avslutas med en kläpp i form av ett guldhjärta som förgyller utseendet. 

Det är en unik och elegant necessär som kommer att lägga till ett extra touch till din sminkförvaring. New England är den perfekta presenten till någon du tycker om, eller till dig själv. 


Tygerna  i denna necessär är av vad jag kallar för ”rescued  fabrics” alltså  kort och gott räddade tyger. Helt nya men var påväg att aldrig bli använda. Spillbitar och längre stycken som blivit över när min mormor sålde sin butik.

Det känns fint att kunna ta till vara tygerna,  som är av hög och fin kvalité och göra dem till något vackert och  användbart. Tygerna har dessutom redan gjort sitt klimatavtryck på jorden, tillverkats och transporterats, så det bästa är ju att hitta användning för dem istället för att de ska kastas.

Handsydd på maskin
Bredd 29 cm
Höjd 19 cm

Finns endast i ett exemplar.

300 kr

Necessär blå mocka (S)
125 kr
Necessär med upphängning i guld (M)
250 kr
Necessär näckros (M)
250 kr
Necessär black details (M)
260 kr
Näckros minifriend - rosa insida (XS)
125 kr